top of page

Excel for controllere og økonomiansvarlige

Få den praktiske Excel kunnskapen som er tilpasset ditt behov.

 

Vi har utviklet et kurs som er skreddersydd for deg som jobber som controller eller økonomiansvarlig.

 

Kurset passer for deg som har grunnleggende forståelse for Excel på plass, og som ønsker å lære mer av mulighetene som ligger i programmet samt bli mer effektiv og profesjonell. . 

 

Lær geniale funksjoner og få masse tips som gjør deg mer effektiv og profesjonell i arbeidet ditt. 

 

Våre kursledere er de beste i bransjen, og tilbyr en helt unik blanding av kunnskap, praktisk erfaring og lidenskap for å lære bort. Med engasjement, tålmodighet og glimt i øyet gir de deg sine beste tips slik at du får de ferdighetene du trenger.

 

 • Hvem passer kurset for?
  Kurset er for alle som skal arbeide med regnskap eller regnskapsrelaterte oppgaver. Det er ingen spesielle krav til forkunnskaper.
 • Dette lærer du
  Du lærer å føre de vanligste regnskapsbilagene for bedriften. Ved hjelp av bilag, kontering, skatt og merverdiavgift bygger vi stein for stein til et ferdig perioderegnskap. Du lærer også gode arbeidsrutiner for både rapportering og kontroll. Kurset har fokus på regnskapslære, og du vil derfor ha fullt utbytte av kurset uavhengig av hvilke regnskapsprogram du ønsker å benytte. Rent praktisk går vi grundig gjennom grunnleggende regnskapsteori, og etablerer “vår egen bedrift” som vi fører regnskap for. Videre regnskapsprinsipper og teori går vi gjennom etter hvert som problemene oppstår i den praktiske føringen.
 • Kursinnhold
  Kursinnhold: - Hva er et regnskap og hvordan er det bygd opp - Hvordan føre et regnskap - Lover og regler du må forholde deg til - Posteringsregler (debet og kredit) - Bilagsføring av konkrete bilag for en aktuell bedrift - Kontoplan - Inn -/utbetalinger - Merverdiavgift - Periodisering - Periodeavslutning og rapporter - Resultat og balanse - Gjennomgang og registrering av konkrete bilag for en aktuell bedrift
 • Pris og praktiske opplysninger
  Kurset er alle dager kl 0900 - 1500 (webinar/digitalt kurs, alle dager kl 0900 - 1400) Ordinær pris for kurset er kr 11 990,- pr. deltaker. Pris for webinar er kr 7 990. Prisen gjelder for alle 3 dager. Inkludert i prisen er undervisningsmateriell, kursbevis. Fantastisk lunsj samt servering i pauser er inkludert på klasseromskurs. Kurset foregår på hotell og inkludert i prisen er en smakfull lunsj samt servering i pauser. Kurset er lagt opp med praktiske oppgaver underveis i kurset. Det er en fordel med egen pc, men dersom du ikke har pc stiller vi med låne pc uten ekstra kostnad. Vi har maks 15 deltakere på dette kurset slik at alle skal få utbytte av undervisningen.
bottom of page